Aktuális üzemanyagárak

Holtankoljak.hu

Szeretnéd megtudni, hogy miben változott oldalunk? Érdekelnek a Magyarországi töltőállomások üzemanyagárai?

Kattints a lefele mutató nyíllal ellátott görgőre a részletekért, vagy egy gyors regisztráció után lépj be az oldalra és keress tetszés szerint!

Aktuális üzemanyagárak

  Minimum Átlag Maximum
Benzin 314 Ft / liter 337.1 Ft / liter 376.9 Ft / liter
Gázolaj 320.9 Ft / liter 340.9 Ft / liter 378.9 Ft / liter
LPG 159.9 Ft / liter 210.4 Ft / liter 268.9 Ft / liter
E85 298.9 Ft / liter 322.3 Ft / liter 359.9 Ft / liter

Azonnali útvonaltervezés

Megtaláltad a neked megfelelő kutat, de nem tudod, hogy juthatsz oda? Az oldalon belül keresd az iránytű ikonját, melynek segítségével látod a pontos távolságot illetve azonnali útvonaltervezésre is van lehetőséged.

Tervezd meg hosszabb utazásaidat!

Nyaralni készülsz, vagy családlátogatást tervezel? Útközben szeretnél tankolni, vagy inni egy finom kávét? Tervezd meg utazásodat velünk! A kezdő és célállomás megadásával az útvonal mentén válogathatsz a töltőállomások kínálatából!Tudsz egy rövidebb utat? Vagy szeretnél útba ejteni a Balatont utazásod során? Csak ragadd meg az útvonalat jelző vonalat a térképen, és változtasd az megtervezett utat kedved szerint.

Keress a töltőállomások szolgáltatásai alapján!

Ha az indulás előtt elfelejtetted megvenni az autópálya matricát, vagy feladni az eheti lottót, ne csüggedj! Velünk megtalálod azt a töltőállomást, ahol beszerezheted mindezt.

Tetszőleges szűrési feltételek

Nem kell hosszasan keresni a számos töltőállomás között. Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor néhány kattintással megtalálod, amit keresel! Add meg a keresett üzemanyag típusát, a települést, és a térképes kereső tőled 50 km-es körzetben megmutatja a találatokat. Engedd, hogy az oldal hozzáférjen aktuális pozíciódhoz, így a térkép azonnal a jelenlegi pozíciód környékén található töltőállomásokat fogja mutatni!

Több mint 1200 töltőállomás!

Adatbázisunk folyamatosan frissül, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes hazánkban megtalálható, közforgalmú töltőállomásról szolgáltassunk információt.

Felhasználóbarát felület

Az oldalt alaposan leporoltuk! az új design megalkotásakor fokozottan ügyeltünk arra, hogy a lehető legegyszerűbben tudjatok keresni a Magyarországi töltőállomások között.