Tájékoztató az E.ON CNG kútján

2020. április 27.
Az E.ON által üzemeltetett Székesfehérvári CNG töltőállomáson kedvezményekkel találkozhatunk a járványügyi helyzetre való tekintetettel. Emellett a megfelelő üzemelés érdekében karbantartási munkákat is végeznek az alábbiak szerint:

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az E.ON a székesfehérvári Gáz utca 2. alatti telephelyén működő CNG kúton április 27-től 330 Ft/kg-ról 305 Ft/kg-ra csökkenti a sűrített földgáz egységárát. A kedvezőbb ár visszavonásig érvényes.

Emellett szeretnénk értesíteni ügyfeleinket, hogy a CNG kúton április 28-án és 30-án karbantartási munkákat végzünk, ezért ezeken a napokon ügyfeleink számára nem lesz elérhető a töltőállomás az alábbiak szerint:

A munkákat az ügyfélkör minimális zavartatása érdekében úgy ütemezzük, hogy a nyitvatartási időszakot csak részben fedje:

  • április 28-án 8:00 órától 17:00 óráig zárva tartunk
  • április 30-án 8:00 órától 17:00 óráig zárva tartunk
  • április 28-án   reggel 6:00-tól 8:00 óráig majd 17:00-tól 22:00-ig,
  • április 30-án   reggel 6:00-tól 8:00 óráig majd 17:00-tól 22:00 óráig elérhető lesz a kút
  • április 29-én a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemel a kút reggel 6:00 és este 22:00 óra között.

CNG-töltőállomásunkon az autósok önkiszolgáló rendszerben tankolhatják járműveiket. A tankolást olyan, a hagyományos benzinkutaknál megszokott pisztolyhoz hasonló töltővel lehet elvégezni, amely rendkívül biztonságosan, mindössze néhány perc alatt tölti át a gépkocsi tartályába a 190 bar nyomású sűrített földgázt. Az E.ON ügyfelei biztonságát szem előtt tartva az üzemanyagtöltő pisztolyokat és a fizetőterminált is rendszeresen fertőtleníti. Annak érdekében, hogy jelen helyzetben magunk, és mások egészségét még inkább óvjuk, arra kérjük az autósokat, hogy tankoláskor lehetőség szerint használjanak kesztyűt és minden esetben tartsák be az önkiszolgáló töltőnél a 2 méter távolságot egymástól. A CNG-töltőállomáson a fizetés eddig is bankkártyás automata segítségével történt. Jelen esetben ezzel a gyors és egyszerű fizetési megoldással a vírus terjedését is minimalizálhatjuk.