Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2017-04-18 | CNG KALKULÁTOR

http://www.fogazcng.hu/ 

A kalkulátorban az üzemanyagok tekintetében beállított kezdő értékek az elmúlt 7 év átlagárai. Futásteljesítmény esetében a kezdő érték megfelel egy budapesti taxi átlagos napi futásmennyiségének. A további beállított kezdő értékek tapasztalati számok és becsült értékek.

A kalkulátorban beállított adatok és kalkulált eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek! A kalkulátor célja, hogy hozzávetőleges becslést adjon a különböző típusú hajtással rendelkező gépjárművek üzemeltetési költségeivel kapcsolatban. Felhívjuk figyelmüket, hogy a kapott eredmények nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattétel részének! Kérjük, megfelelő gondossággal járjon el gépjárműbeszerzéseinél, kellő körültekintéssel a üzemeltetéssel összefüggő vállalkozók kiválasztásánál. Döntései előtt minden releváns adatot, információt vegyen figyelembe! A FŐGÁZ CNG Kft. teljes mértékben kizárja felelősségét a kalkulátor használatából és működéséből eredő bárminemű károkért vagy elmaradt hasznokért! A kalkulátor illetve annak részeinek mentése, másolása, kiemelése, beillesztése, felhasználása, a kalkulátor által végzett számolások, eredmények bármilyen formában történő publikálása csak a FŐGÁZ CNG Kft. előzetes írásbeli ozzájárulásával történhet meg.