Felhasználási feltételek (ÁSZF)
Felhasználói feltételek | 2017. január 15. napjától

A Holtankoljak.hu weboldal Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG- és prémium üzemanyag töltőállomás kereső és üzemanyagár-összehasonlító, valamint az egyes töltőállomásokon elérhető szolgáltatásokról információt adó oldala.

A Holtankoljak.hu 2007 óta működik az interneten. A weboldal célja egy olyan internetes adatbázis elérhetővé tétele, amely összegyűjti és egy helyen elérhetővé teszi a magyarországi töltőállomásokat, ezzel segítve Felhasználóinkat a megfelelő töltőállomás kiválasztásában.

A Holtankoljak.hu portálon megjelenő tartalmat a töltőállomások üzemeltetői, mint szolgáltatók biztosítják, a portál üzemeltetője ezen információkat nem ellenőrzi, azoknak csak tárhelyet biztosít. A portál üzemeltetője nem vállal felelősséget a közzétett információk helyességéért, aktualitásáért és teljességéért. Amennyiben úgy tapasztalja, hogy adatbázisunk adatai és a töltőállomáson kiírt árak eltérnek egymástól, kérjük, a töltőállomás megnevezésével és az időpont megjelölésével értesítsen bennünket az info@holtankoljak.hu e-mail címen. Ezzel munkánkat és autóstársait is segíti! Köszönjük!

Az Holtankoljak.hu portál az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 2.§ lc.) pontjában meghatározott közvetítő szolgáltató, a portálon közzétett információért felelősség csak e törvényben meghatározottak szerint terheli az üzemeltetőt.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási Feltételeket és Adatvédelmi Nyilatkozatát bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a Felhasználási Feltételeket és Adatvédelmi Nyilatkozatot az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a Felhasználók figyelmét felhívja. A Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezései attól a naptól lépnek hatályba, amely napon azok a weboldalon közzétételre kerülnek, és határozatlan ideig maradnak hatályban. A hatályba lépés dátuma a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat elején kerül közzétételre.

A Holtankoljak.hu weboldal látogatása ingyenes és regisztrációhoz sem kötött. Az üzemeltető, személyes adatok megadását csak regisztráció, felhasználói vélemény rögzítése, hírlevélre való feliratkozás és útvonal tervezése esetén, és csak az Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott célhoz kötött körben igényli.

Jelen Felhasználási Feltételek során Látogató az, aki személyes adatainak megadása nélkül a weboldalt felkeresi az azon található információk végett, Felhasználó pedig az, aki a holtankoljak.hu portál szolgáltatásait a honlapon történő regisztrációjával és a Felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat egyidejű elfogadásával igénybe veszi.

A weboldal felkeresése, valamint az azon történő böngészés és információszerzés regisztráció nélkül, ingyenesen vehető igénybe a weboldal Látogatói számára. A szolgáltatások teljes körű használatához azonban regisztráció szükséges.
A weboldalon történő regisztrációval, a Felhasználóink számára a következő, szintén ingyenes szolgáltatások válnak elérhetővé:

Töltőállomások (kutak) értékelése, véleményezése
A weboldal regisztrált felhasználói az egyes töltőállomásokat (kutakat) csillagozással, illetve szöveges megjegyzéssel is értékelhetik, valamint megtekinthetik az egyes töltőállomásokra vonatkozóan más Felhasználók véleményét, értékelését.

Kedvenc kutak rögzítése és szűrése
A regisztrált felhasználók a weboldalra történő belépést követően megjelölhetik a weboldalon kedvenc töltőállomásaikat, amiket a weboldal az azt követő belépésekkor is megjelenít számára, és a Felhasználó a weboldal egy külön aloldalán tudja ezeket bármikor megtekinteni.

Hírlevélre történő feliratkozás
A Felhasználók az egyes töltőállomásokon aktuális árváltozásokról a hírlevélre történő feliratkozással azonnal értesülhetnek.

A Felhasználó a regisztrációval történő belépéssel elfogadja a jelen Felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit, és tudomásul veszi, hogy a Holtankoljak.hu portál nem felel a közzétett információ minőségéért, valóság tartalmáért, aktualitásáért, teljességéért, illetve semmilyen olyan következményéért, amely abból ered, hogy a Felhasználó a portálon közzétett információra támaszkodva jár el.

A Holtankoljak.hu portál üzemeltetője semmilyen körülmények között nem felelős a Felhasználót ebből eredően ért károkért, vagy az esetleges veszteségekért, ide értve a tényleges kárt, az elmaradt üzleti hasznot, vagy bármilyen egyéb hátrányt.

Amennyiben nem ért egyet a Felhasználási Feltételekben vagy az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, ne regisztráljon, illetve ne lépjen be az oldalra.

Regisztráció Felhasználók számára
A Felhasználó az általa választott Név, Felhasználói név, érvényes E-mail cím, és Jelszó, Nem, Irányítószám, Közlekedési eszköz és Születési idő megadásával, valamint igény szerint, de nem szükségszerűen felhasználói profilkép feltöltésével regisztrálhat az oldalra.

A regisztráció feltétele a jelen Felhasználási Feltételek elfogadása („Elfogadom a felhasználási feltételeket”), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseinek elfogadása. A regisztrációnak nem feltétele a hírlevelünkre történő feliratkozás, viszont amennyiben mindig naprakész szeretne lenni az üzemanyag árak változásával kapcsolatosan, valamint értesülni kíván a 3 P Online Kft. partnereinek kereskedelmi célú ajánlatairól, e pont megerősítésével nem marad le az aktuális hírekről. Amennyiben később szeretne feliratkozni hírlevelünkre, ezt bármikor megteheti.

Ugyancsak mód van arra, hogy az aktuális üzemanyag árváltozásokról kérjen heti két alkalommal információt, amely igényét regisztrációkor jelezheti, vagy utóbb Profiljába történő belépéssel is kérheti az értesítést.

A 3 P Online Kft., mint a www.holtankoljak.hu weboldal üzemeltetője felhívja a felhasználók figyelmét, hogy előzetes, egyértelmű és kifejezett hozzájárulásuk esetén az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően az üzemeltető a vele szerződött harmadik személyek (szerződő partnerek) kereskedelmi célú ajánlatait is hírlevele részévé teszi, és azokról elektronikus levelet küld a felhasználóknak.

A hírlevélről történő leiratkozással a felhasználó bármikor visszavonhatja a szerződött partnerek kereskedelmi célú ajánlatait is tartalmazó hírlevél küldéshez adott hozzájárulását.

A Felhasználó regisztrációja során megadott adatait bármikor módosíthatja, regisztrációját törölheti, megadott hozzájárulásait visszavonhatja.

Felhasználó tartozik belépési adatait megfelelő biztonsággal kezelni, és őt terheli mindazon kár, veszteség, elmaradt üzleti haszon, vagy egyéb hátrány, amely abból eredően éri, hogy belépési adatai illetéktelen személy birtokába kerültek. Felhasználó tartozik az üzemeletetőt haladéktalanul értesíteni a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról.

Regisztráció Töltőállomások számára A Töltőállomások regisztrációja nem a honlapon keresztül történik, hanem külön, elektronikus kommunikáció keretében elektronikus szerződéskötés keretében.

Annak elősegítése érdekében, hogy honlapunk minél naprakészebb, átfogóbb képet adjon a hazai benzinkút hálózatról, várjuk töltőállomások jelentkezését. Amennyiben oldalunk megnyerte a tetszését és töltőállomást üzemeltet, valamint szeretne csatlakozni rendszerünkhöz, kérjük, keressen minket az admin@holtankoljak.hu e-mail címen.

Az üzemeltető szolgáltatásaihoz kapcsolódó hirdetési tevékenység a holnapon megjelenő reklámok, illetve a hírlevélre feliratkozott felhasználók számára kiküldésre kerülő hírlevelek útján valósul meg.

A Látogató és a Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ingyenes szolgáltatás mellett a weboldalon hirdetésekkel, reklámokkal, üzleti ajánlatokkal is találkozhat. A Felhasználó továbbá tudomásul veszi, hogy a hírlevélre történő feliratkozás során megadott előzetes, egyértelmű és kifejezett hozzájárulása esetén a hírlevelek tartalmában az üzemeltető szerződött partnereinek kereskedelmi célú ajánlatai is megjelenhetnek.

A honlapon reklámnak minősülnek a bannerek, valamint a kifejezetten e célra kialakított szöveg- és képdobozokban közzétett információk, továbbá a hírlevelekben közzétett információk, amelyek elhelyezéséről kizárólag az üzemeltető hivatott rendelkezni. A Töltőállomások Üzemeltetőinek lehetőségük van reklámhelyeket vásárolniuk (hírlevélben szereplő reklámhelyek, a főoldalon és egyéb, a honlaphoz tartozó felületeken megjelenő reklámhelyeken való megjelenés).

A Holtankoljak.hu portál Magyarországon indult és az internet lehetőségeit kihasználva kívánja összekötni a hazai Töltőállomásokat az azokat kereső Felhasználókkal.

A honlap üzemeltetője biztosítja az online felületet és lehetőséget teremt Látogatói és a Felhasználói számára a közzétett információk megismerésére. A szolgáltatás biztonságos nyújtása érdekében az üzemeltető megtesz minden tőle elvárható erőfeszítést, azonban az számos körülmény helyes működésétől és meglététől függ, így például a szoftverek és hardverek helyes működésétől, a hosting szolgáltatók rendelkezésre állásától. Az üzemeltető nem garantálhatja a portálon elérhető minden szolgáltatás non-stop (folyamatos) működését, noha mindent megtesz az esetleges hibák elkerüléséért. Így előfordulhat, hogy néha karbantartás miatt leáll a honlap. A tervezett leállásról az üzemeltető előre felhívja a Felhasználók figyelmét.

A honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget az esetleges leállásokból eredő károkért. Ezeknek a károknak a kiküszöbölése közös érdek, így a honlap üzemeltetője törekszik a szolgáltatásnyújtás folyamatos biztosítására.

A honlapon, illetve felhasználói hozzájárulás esetén hírleveleinkben hirdetések elhelyezésére van lehetőség, amelyek a portáltól független vállalkozások honlapjaira illetve más portálokra irányíthatja el a honlap látogatóit, felhasználóit, és az azokon a honlapokon megjelenített tartalomért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

A honlapon elhelyezett információk biztonságos megőrzéséért az üzemeltető minden tőle elvárható erőfeszítést megtesz, nem tudja azonban garantálni, hogy azokat jogosulatlanul más oldalra átmásolják. Az üzemeltető semmilyen olyan kárért nem felel, amely az oldalra feltöltött információk jogosulatlan másolásából eredően keletkezik.

Amennyiben a weboldal üzemeltetésével, vagy valamely közzétett információval kapcsolatban bármilyen panasza, észrevétele vagy bejelentése van, úgy azt az alábbí üzenet küldési lehetőséggel tudja megtenni. A bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk, és annak eredményéről legkésőbb a bejelentéstől számított 30 napon belül tájékoztatjuk.

A weboldal üzemeltetője:
3 P Online Kft.
8200 Veszprém, Csillag utca 12/c II/6.
Adószám: 23097504-2-19
Cégjegyzékszám: 19-09-520557, Vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában, 2019.05.28.-tól.
Cégbejegyzés kelte: 2011.01.03.)

Szerverszolgáltatás, adatok tárolása:
Rackforest Kft. | 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11.
Weboldal fejlesztője, adatkezelő:
Solymosi András 8200 Veszprém, Nap u. 3.

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek