Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.

Regisztráció
A Felhasználó a regisztrációval történő belépéssel elfogadja a Felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. A Holtankoljak.hu portálon megjelenő tartalmat (árak,szolgáltatások) a töltőállomások üzemeltetői, mint szolgáltatók biztosítják, a portál üzemeltetője ezen információkat nem ellenőrzi, azoknak csak megjelenési lehetőséget biztosít. A Holtankoljak.hu portál üzemeltetője semmilyen körülmények között nem felelős a Felhasználót ebből eredően ért károkért, vagy az esetleges veszteségekért, ide értve a tényleges kárt, az elmaradt üzleti hasznot, vagy bármilyen egyéb hátrányt. Amennyiben nem ért egyet a Felhasználási Feltételekben vagy az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, ne regisztráljon, illetve ne lépjen be az oldalra.

A regisztrációval járó lehetőségek:
Értékelheted a kutakat | Kedvenc lista | Vélemény közzététel | Árváltozási hírlevél | Rögzítheted az általat ismert árakat

A nyilvános értékelésekben, hozzászólásokban ez fog megjelenni. Ha nem adsz meg semmit, a neved alapján hozunk létre egy nick nevet.
A belépéshez szükséges felhasználói azonosító is ez lesz.
Szeretne heti árváltozás-értesítőt kapni?
Szeretne holtankoljak.hu hírlevelet kapni?
A regisztrációval elfogadom a holtankoljak.hu oldal, illetve a 3P On-Line Kft. Adatkezelési tájékoztatóját, valamint a Felhasználási feltételeket megismertem.
Kérünk, hogy a mentés előtt ellenőrizd a beírt adatokat! A hiányos/hibás cím és telefonszám megadásából eredő kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk!
Az adatok mentését követően, az fent megadott email címre a belépéshez szükséges adatokat (felhasználói név, jelszó) elküldjük. A továbbiakban az emailben kapott adatokkal tudsz az oldalunkra belépni és a regisztrált felhasználók számára elérhető szolgáltatásokat használni.