Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL

Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL

2020-12-13

Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft.

A hazai OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft - valamint Partnerei, idén úgy döntöttek, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban rendhagyó karácsonyt tartanak, s egymás megajándékozása helyett, inkább egy közös jószolgálati célt támogatnak.

 

„Kollégáimmal együtt megkülönböztetett tisztelettel figyeltük egész évben az egészségügyben dolgozók erőfeszítéseit, akik sokszor erejüket meghaladó módon igyekeznek a mai napig helytállni, ebben a szokatlan és válságos időszakban. Úgy éreztük, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden segítségnek, átutalt forintnak most helye van” – mondta Alács Lajos a Mabanaft Hungary ügyvezető igazgatója.

 

Az összefogásból ily módon 1 200.000 Ft gyűlt össze, mellyel az Országos Mentőszolgálat Alapítványt segítették. Az összeget az Alapítvány egy Oxylog 3000 sürgősségi hordozható lélegeztető gép beszerzésére fordítja, melyre a Budaörsi Mentőállomásnak van szüksége.  Ennek köszönhetően, már a beteg szállítás folyamatában meg lehet kezdeni a lélegeztetést.

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek