Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-12-13 | Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL

A hazai OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft - valamint Partnerei, idén úgy döntöttek, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban rendhagyó karácsonyt tartanak, s egymás megajándékozása helyett, inkább egy közös jószolgálati célt támogatnak.

 

„Kollégáimmal együtt megkülönböztetett tisztelettel figyeltük egész évben az egészségügyben dolgozók erőfeszítéseit, akik sokszor erejüket meghaladó módon igyekeznek a mai napig helytállni, ebben a szokatlan és válságos időszakban. Úgy éreztük, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden segítségnek, átutalt forintnak most helye van” – mondta Alács Lajos a Mabanaft Hungary ügyvezető igazgatója.

 

Az összefogásból ily módon 1 200.000 Ft gyűlt össze, mellyel az Országos Mentőszolgálat Alapítványt segítették. Az összeget az Alapítvány egy Oxylog 3000 sürgősségi hordozható lélegeztető gép beszerzésére fordítja, melyre a Budaörsi Mentőállomásnak van szüksége.  Ennek köszönhetően, már a beteg szállítás folyamatában meg lehet kezdeni a lélegeztetést.