Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-05-21 | Felvásárolhatja a MOL az OMV Slovenija szlovén olajipari vállalatot

A bizottság aggodalmát fejezte ki a tekintetben, hogy az eredeti tervezet szerint az egyezség negatívan hatna a kiskereskedelmi értékesítésre Szlovéniában, három versenytársról kettőre csökkenne az üzemanyagforgalmazók száma.

Az ügylettel megszűnne a Mol és a Szlovéniában első számú kiskereskedelmi üzemanyagforgalmazó Petrol között a versenyre kényszerítő erő, valamint csökkenne a verseny a magánszemélyeket kiszolgáló, nem autópálya menti kutak között, mivel a Mol és az OMV szoros versenytársak. Továbbá a Mol és a Petrol közötti összehangolt magatartás valószínűsége növekedne.

Amiatt, hogy ezeket az aggályokat eloszlassák, a Mol felajánlotta, hogy elad a Shell csoportnak 39 üzemanyagtöltő állomásból álló országos kiskereskedelmi hálózatot, amelyek jelenleg a Mol és az OMV hálózat részét képezik.

„Az Európai Bizottság ezért arra a következtetésre jutott, hogy a kötelezettségvállalásokkal módosított tervezett ügylet a továbbiakban nem vet fel versenyjogi aggályokat.” – írja a Portfolio.hu.