Hegyeshalomnál EuroTruck töltőállomás nyílt Hegyeshalomnál EuroTruck töltőállomás nyílt

Hegyeshalomnál EuroTruck töltőállomás nyílt

2022-12-30

Az M1-es autópálya mellett, közvetlenül az osztrák határ előtt nyitotta meg új EuroTruck töltőállomását az OMV Hungária Kft., mely mind Budapest felől, mind Ausztria irányából egyszerűen megközelíthető.

A kamionok és teherautók számára épült, egyszerre két oldalról történő tankolást is lehetővé tevő, 4 db nagynyomású dízel kútoszloppal felszerelt töltőállomáson osztrák gázolajat lehet tankolni, mely a schwechati finomítóból érkezik. A töltőállomáson 4 db nagynyomású kútoszlopon AdBlue is elérhető.

Az OMV EuroTruck márkanév alatti automata töltőállomás-hálózat – amelynek első tagja 2007-ben Ausztriában nyílt meg – garantált OMV minőségű termékeket kínál a szállítmányozóknak a hét minden napján, a nap 24 órájában. A hegyeshalmi határátkelőnél most megnyílt személyzet nélküli benzinkúttal együtt már összesen 16 OMV EuroTruck töltőállomás érhető el az OMV hálózatában Ausztriában, Csehországban, Szlovéniában, Romániában. A személyzet nélküli benzinkutakat a tankolás minél gyorsabb lebonyolítására fejlesztették ki, hogy a sofőrök a lehető legkevesebb időveszteséggel folytathassák útjukat a célállomásuk felé.

„Az OMV EuroTruck töltőállomásokon a szállítmányozók egyszerűen és gyorsan megtankolhatják járműveiket gázolajjal és a károsanyag-kibocsátást jelentősen csökkentő AdBlue adalékanyaggal. Az itt elérhető kiemelkedő minőségű üzemanyag az OMV adalékanyagainak köszönhetően tisztán tartja a motort és hosszan biztosítja annak megbízható működését.” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az OMV üzleti partnerei készpénz használata nélkül, PIN kóddal védett OMV üzemanyagkártyával tudják kifizetni a tankolásukat, melyről utólagosan állít ki számlát az OMV.

A klímasemleges OMV üzemanyagkártya lehetőséget biztosít a tulajdonosának, hogy automatikusan, akár minden liter megvásárolt üzemanyag után ellensúlyozza a szén-dioxid-kibocsátását, így járulva hozzá a környezetvédelemhez.

Forrás: autoszektor.hu

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek