holtankoljak.hu

A holtankoljak.hu 2007 óta Magyarország első számú független,
átfogó üzemanyag ár összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.

De miből lesz a cserebogár!? A holtankoljak.hu elmúlt 16 éve:
Az üzemanyagárakról mindig lehet beszélni: csökken vagy emelkedik, mitől változik, mire számíthatunk. Ez általában mindenkit érdeklő téma, még akkor is, ha az illetőnek nincs autója, hiszen, ha például emelkedik a gázolaj ára, akkor mostanra már tudjuk, hogy az hatással lehet akár a kenyér árára is.

Na de ugorjunk egy picit vissza az időben: 2007-ben született meg a benzinár kereső weboldal gondolata, amikor először lépte át az üzemanyagár a 300 forintos literenkénti árat. Aztán 2012-re már 400 forint fölé is emelkedtek a benzin és gázolajárak, ami tovább erősítette a holtankoljak.hu pozícióját, hiszen egyre többen keresték azokat a kutakat, ahol alacsonyabb áron tudnak tankolni. 7 évvel a weboldal létrehozását követően szemléletváltás következett be az új tulajdonos – személyem – megjelenésével. Kiemelten fontosnak tartottuk, hogy az üzemanyag töltőállomások érdekei is érvényesüljenek, nemcsak a felületen, de a háttérben is. Így a szolgáltatásainkat a benzinkutak felé évről évre bővítettük, és úgy alakítottuk, hogy az éppen aktuális kúti igényeknek megfeleljenek.
A covid járványt követő hatósági üzemanyagárak bevezetése és 13 hónapig tartó érvényessége fenekestől felforgatta az üzemanyag szakmát. Új kihívások, új eladási technikák és gyakorlatok, folyton változó körülmények és jogszabályi környezet jellemezte az piacot, amit a 480 forintos ársapka kivezetés nem oldott meg egycsapásra.

A 2023-as év egy igazi megmérettetés a benzinkút tulajdonosok és üzemeltetők számára, az új kihívások megoldásában a holtankoljak.hu igyekszik minél szélesebb körben segítséget nyújtani.

Tankoló automata: SENSOMEDIA

Egyre nagyobb igény mutatkozik a tankoló automaták iránt Magyarországon, amely nemcsak mint extra szolgáltatás jelenik meg egy kúton, hanem a nyitvatartási idő racionalizálásával és a dolgozói létszám átalakításával a bérköltségek is csökkennek. A Senso-Media Zrt. képviselőjeként mostanra több mint 160 benzinkútra sikerült eljuttatni az Allpay tankoló automatákat, mely gépeken keresztül közel 30 Mrd forint értékben történt üzemanyag értékesítés a 2022-es évben.

Elektromos töltő értékesítés

Vannak kutak, amelyek a szolgáltatások bővítésével foglalkoznak 2023-ban, annak érdekében, hogy vevőiket megtartsák, illetve újakat szerezzenek. A fehér kutak esetében többen az elektromos töltők telepítésével igyekeznek kiszolgálni a vevői igényeket, itt a Greenetik Kft.-t képviselve tudunk különböző megoldásokat kínálni az érdeklődőknek.

Üzemanyag értékesítés: ORLEN

A PKN Orlen 2022. december 2-án jelent meg a magyar üzemanyag kiskereskedelmi hálózatban. A lengyel cégóriás célja, egy magas minőségi szolgáltatásokat nyújtó benzinkút hálózat létrehozása, melyben a vevői igényeket szeretnék széleskörűen kiszolgálni. Ebben a holtankoljak.hu együttműködik: üzemanyag nagykereskedelmi értékeséssel és hálózat építéssel foglalkozunk, amennyiben benzinkútként érdekli a lehetőség, várjuk megkeresését.

Ügyintézés: HEM értékesítés, EKR értékesítés

A megnövekvő terhek között 2023-ban jelentkezett először az EKR kötelezettség teljesítése a kutak számára, ami komoly kihívást jelentett mindenkinek. Saját energetikussal és hitelesítő céggel igyekszünk a kutak segítségére sietni és ezen az új területen is a kutak rendelkezésére állni, mind tanácsadásban, auditban, hitelesítésben, vagy HEM értékesítésben.

A fenti tevékenységek mellett szakmai támogatást is nyújtunk a benzinkutak számára az üzemanyagárak alakulásának előrejelzését tekintve, melyet sok esetben sajtó megjelenéseken keresztül tehetünk meg.

Legutóbbi sajtó megjelenésünk:
Benzinár emelkedés - jövedelemadó
Januártól leszünk csak igazán bajban...

Köszönjük, hogy felkerested oldalunkat, jó böngészést kívánunk!

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek