Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-10-21 | Íme a számok: kevesebbet tankolunk idén

A MÁSZ tagvállalatai által benyújtott adatok alapján jól látszik, hogy a 3 negyedév adatai jelentősen elmaradtnak a tavalyi év azonos időszakában mért számaihoz képest. A 95-ös benzin esetében több mint 20%-os a visszaesés, amit a prémium benzinek növekvő eladási számai sem tudnak kompenzálni. Összességében a teljes benzin eladás közel 6%-al marad el a tavalyi év azonos időszakához képest. 

A dízel esetében még rosszabb a helyzet: hagyományos gázolajból közel 11%-al kevesebbet tankoltunk, amit szintén kis mértékben kompenzál a prémium gázolaj növekvő mennyisége. Ugyan 15%-al több prémium gázolajat tankoltunk, mint tavaly, de összességében így is közel 9%-al kevesebb gázolaj fogyott Magyarországon, mint tavaly január és szeptember között. 

Teljes üzemanyag szinten nézve 7,5%-os a visszaesés a magyar piacon, amit bizonyára szinten minden töltőállomáson megéreznek az üzemeltetők. Mivel a várakozások nem pozitívak a 2020-as év utolsó 3 hónapjára nézve sem, így a teljes év tekintetében további visszaesés várható. 

Üzemanyag forgalom_2020-01-2020-09

 

Forrás: MÁSZ