Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-01-24 | Megszólalt a MOL, nem kell tartanunk üzemanyaghiánytól

Február 5-e után is zavartalanul tudja szállítani a százhalombattai és a pozsonyi finomító a kőolajtermékeket a régiós országokba. A magyar kormány több szomszédos tagállammal együtt azt a könnyítést érte el – itthon jogszabály módosítással - az oroszellenes szankció alól, hogy exportálni lehessen orosz eredetű kőolajat tartalmazó finomított terméket a környező uniós tagállamokba.

A MOL közlése szerint a pozsonyi finomítóra érvényes szankciós lazítás a cseh, osztrák és lengyel piac üzemanyaggal való ellátásában jelent fontos változást.

Fennállt ugyanis a veszélye annak, hogy a szankció miatt dízelhiány lép fel és tovább emelkedik az üzemanyag ára abban az esetben, ha a pozsonyi finomító nem exportálhatott volna orosz üzemanyagot.
A pozsonyi finomítóban ezáltal cél lehet a továbbiakban, hogy csökkentsék az orosz olaj arányát. Nagyjából 30 százaléknyi mértékben képesek nem orosz eredetű kőolaj terméket feldolgozni, ezért ekkora mértékben kapnak felmentést a szlovákok és a magyarok is export terén.

 

Forrás: portfolio.hu