Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-07-02 | PRO 100 néven prémium benzin forgalmazásába kezdenek az Auchan kutakon

Egy speciális termékkel gazdagodik az Auchan töltőállomások választéka, a PRO 100-as benzinnel, ami emelt oktánszámával és E5 etanoltartalmával a prémium kategóriát képviseli a kínálatban. Elsősorban annak a speciális fogyasztói rétegnek szánják, akiknek fontos a vezetés élménye.

Az új üzemanyag nevében a 100-as elnevezés a benzin kísérleti oktánszámára vonatkozik, ami magasabb, mint az azonos minőségi kategória termékeinél, ahol ez a szám általában 98-as. Ez a megemelt oktánszám a gépjárműveknél megnövekedett teljesítmény-mutatókat és égési hatékonyságot eredményez. A másik megkülönböztető elem az E5-ös bio besorolás. Ez azt jelenti, hogy 5 térfogat százélék (%V/V) alatti az üzemanyag bioetanol tartalma. Az E5 szabvány teljesítésére folyamatos garanciát vállal az Auchan.

Az új PRO 100 smart benzin korszerű adalékolásának köszönhetően a motor teljesítménye megnő és az életciklusa várhatóan hosszabb lesz. Védi az üzemanyagbevezető rendszert a szennyeződésektől és a korróziótól, a szelepek nem tapadnak és tisztábbak maradnak, ahogy a szívócsatorna is. A vezetés szempontjából pedig olyan előnyökkel jár, mint a finomabb indítás, a simább üresjárat, a kevesebb rángatás és ritkábban fordul elő vezetés közben a leállás. Mindez az autózás élményét érezhetően dinamikusabbá teszi.

Érdemes tehát a kipróbálni az új PRO 100-as üzemanyagot, amely az Auchan kutakon megszokott versenyképes áron már elérhető.

Az Auchan benzikutakon forgalmazott üzemanyagok minőségvizsgálatainak eredményei az országban egyedülálló módon, folyamatosan nyomonkövethetők a https://www.auchan.hu/benzinkutak/uzemanyagok-minosegellenorzese oldalon.