PRO 100 néven prémium benzin forgalmazásába kezdenek az Auchan kutakon PRO 100 néven prémium benzin forgalmazásába kezdenek az Auchan kutakon

PRO 100 néven prémium benzin forgalmazásába kezdenek az Auchan kutakon

2023-07-02

A prémium kategória is megjelenik az Auchan töltőállomásokon. Hosszú termékfejlesztést és tökéletesítést követően az új PRO 100-as benzinnel bővül a kínálat, ami meghatározó paramétereivel dinamikus teljesítményt és ezzel jobb vezetési élményt garantál. A minőségi üzemanyag két legfontosabb jellemzője az E5 bioetanol tartalom és a nevében is megjelenő 100-as oktánszám, ami a hasonló kategóriájú üzemanyagok 98-as oktánszámánál nyilvánvalóan magasabb.

Egy speciális termékkel gazdagodik az Auchan töltőállomások választéka, a PRO 100-as benzinnel, ami emelt oktánszámával és E5 etanoltartalmával a prémium kategóriát képviseli a kínálatban. Elsősorban annak a speciális fogyasztói rétegnek szánják, akiknek fontos a vezetés élménye.

Az új üzemanyag nevében a 100-as elnevezés a benzin kísérleti oktánszámára vonatkozik, ami magasabb, mint az azonos minőségi kategória termékeinél, ahol ez a szám általában 98-as. Ez a megemelt oktánszám a gépjárműveknél megnövekedett teljesítmény-mutatókat és égési hatékonyságot eredményez. A másik megkülönböztető elem az E5-ös bio besorolás. Ez azt jelenti, hogy 5 térfogat százélék (%V/V) alatti az üzemanyag bioetanol tartalma. Az E5 szabvány teljesítésére folyamatos garanciát vállal az Auchan.

Az új PRO 100 smart benzin korszerű adalékolásának köszönhetően a motor teljesítménye megnő és az életciklusa várhatóan hosszabb lesz. Védi az üzemanyagbevezető rendszert a szennyeződésektől és a korróziótól, a szelepek nem tapadnak és tisztábbak maradnak, ahogy a szívócsatorna is. A vezetés szempontjából pedig olyan előnyökkel jár, mint a finomabb indítás, a simább üresjárat, a kevesebb rángatás és ritkábban fordul elő vezetés közben a leállás. Mindez az autózás élményét érezhetően dinamikusabbá teszi.

Érdemes tehát a kipróbálni az új PRO 100-as üzemanyagot, amely az Auchan kutakon megszokott versenyképes áron már elérhető.

Az Auchan benzikutakon forgalmazott üzemanyagok minőségvizsgálatainak eredményei az országban egyedülálló módon, folyamatosan nyomonkövethetők a https://www.auchan.hu/benzinkutak/uzemanyagok-minosegellenorzese oldalon.

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek