Regisztráció

Regisztráció

Nem vagy felhasználó még az oldalon? A regisztráció menüpont alatt add meg a nevedet és az e-mail címedet, majd kétszer egy jelszót. A regisztráció gombra kattintva küldünk egy értesítést a megadott e-mail címre, az oldalt pedig szabadon tudod használni. Ha a következő belépéskor a bejelentkezés fülön engeded, hogy az oldal megjegyezze az e-mail címed és a jelszót, többször már nem kell belépéskor újra gépelned. Van Facebook profilod? Ennek segítségével egy kattintással be tudsz lépni! Ugyanígy be tudsz jelentkezni Google felhasználó fiókoddal is, ehhez engedélyezned kell a felugró ablakokat az oldalon.
Árváltozások

Árváltozások

Szeretnéd tudni, hogy hogyan változnak az üzemanyagárak? Az Árváltozások menüpont alatt kaphatsz hétvégi előrejelzéseket, hogy időben tudj döntést hozni.
Tetszőleges szűrési feltételek

Tetszőleges szűrési feltételek

Az oldal legfőbb funkciói az első sor menüjében találhatók. Itt tudod kiválasztani, hogy benzin, gázolaj, LPG vagy E85 üzemanyagárat keresel. Egyszerűen kattints a keresett üzemanyag típusra, majd szűrj tovább a következő sorban.
Aktuális pozícióm

Aktuális pozícióm

A térkép alapértelmezettként a fővárost és környékét mutatja jelölve a töltőállomásokat. Ha a pozícióm ikonra kattintasz, akkor engedélyt adsz az oldalnak ahhoz, hogy érzékelje jelenlegi pozíciódat, a térkép rögtön a környékeden lévő kutakat fogja mutatni.
Keress kerületre!

Keress kerületre!

Budapesten élsz? Kerületre is akarsz keresni? Írd be, hogy Budapest, illetve a választott kerületet római számmal.
Márkahűeknek

Márkahűeknek

Márkahű vagy? Mindig ugyanahhoz a kúthoz mész tankolni? Válaszd ki a számodra kedves kúthálózat nevét a legördülő menüsávban és a térkép csak az ehhez a hálózathoz tartozó kutakat fogja mutatni.
Találatok szűkítése

Találatok szűkítése

A talált kutak listáját szűkítheted, vagy bővítheted a km csúszka segítségével. 0-50 km-es körzetben tudsz változtatni a talált kutak mennyiségén.
Térkép nézet

Térkép nézet

Konkrét árinformációt már a térképen is kaphatsz. Ha az egeret a keresett kút ikonjára állítod, akkor a választott üzemanyag ára és a kút szolgáltatásai is megjelennek. Több információt szeretnél? Válts térkép nézetről lista nézetre a Nézet váltás menüpont melletti ikonra kattintva.
Listanézet

Listanézet

Lista nézetben a kutakat tetszés szerint sorba rendezheted, ár, távolság illetve név szerint is. Többet szeretnél megtudni a kútról? Kattints a kút címére, és megnézheted a kiválasztott kutat képekkel és részletes információkkal.
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Ha nem az árakra vagy kíváncsi, hanem a kutak szolgáltatásai érdekelnek, akkor kattints a szolgáltatások menüre, majd válaszd ki a megjelenő lehetőség közül a keresett szolgáltatást. A lista nézet ebben a menüpontban is működik.
Útvonaltervezés

Útvonaltervezés

Tervezd meg hosszabb utazásaidat oldalunk segítségével. Add meg a kezdő- és végpontot, majd a térkép jelzi az útvonal mentén található kutakat. A lista nézet itt is működik.