Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-05-30 | Üzemanyagár-változás 2022.06.01-től

Van bőven változás jelenleg a hazai üzemanyagárak kapcsán, amelyet egy újabb követ. Június 1-én szerdán a benzin és a gázolaj beszerzési ára is emelkedni fog. Előbbi piaci ára bruttó 20 forinttal kerül majd többe, míg a dízelért bruttó 15 forinttal kell többet fizetni. A péntektől érvényben lévő új rendelkezések alapján hatósági 480 forintos áron már csak magyar forgalmival rendelkezők tankolhatnak, illetve a mezőgazdasági gépek kapják az alacsonyabb árat. Külföldiek illetve a 7,5 tonna feletti járművek már a piaci áron tankolnak. A pénteki rendelkezést követően a kutak piaci árat tüntetnek fel a kútoszlopokon, mely a következő: 

95-ös benzin: 717,9 Ft/liter

Gázolaj: 705,9 Ft/liter 

A szerdától életbe lépő árváltozást követően várhatóan ezek a piaci árak fognak emelkedni 20 illetve 15 forinttal literenként.