Már nemcsak benzint és gázolajat tankolhatsz kutakon Már nemcsak benzint és gázolajat tankolhatsz kutakon

Már nemcsak benzint és gázolajat tankolhatsz kutakon

2020-09-08

Azzal gyakran találkoztunk már töltőállomásokon, hogy a hagyományos benzin és gázolaj mellett már prémium üzemanyagokat is tankolhatunk. Talán néhányunknak már Adblue feliratok is mondanak valamit, ami sok helyen már szintén pisztolyból tankolható, de egy új elemmel bővült a tankolható anyagok köre a Mobil Petrol kutakon: 

A győri Dunacenter közelében működő elefántos automata töltőállomáson láthatunk egy berendezést, ahol szélvédőmosót tudunk tankolni járművünk tartályába és kártyával is fizethetünk a beépített terminálon keresztül. 

A kezdeményezést a kút üzemeltetője a Győri Szeszgyárral együttműködésben valósította meg, az automatát és az ablakmosó folyadékot is a Győri Szeszgyár gyártja. Figyelve az időjárási körülményekre, szeptember második felétől már fagyálló szélvédő folyadék tankolható az automatából, jövő tavasszal pedig visszaállnak a fagyálló mentes, bogároldó hatású folyadékra. A jelenlegi folyadék ára (nyári) 150 Ft/liter, ami nem elrugaszkodott ár, hiszen nagyságrendileg 500-700 forint között lehet vásárolni nagyobb bevásárlóközpontokban 5 liternyi nyári szélvédőmosó folyadékot. 

Jelenleg még csak a győri kúton található ilyen automata, de a pozitív visszajelzéseknek és a fogyasztási adatoknak köszönhetően, a YouFill szélvédőmosó folyadék automaták országos kiterjesztésű telepítése tervben van. Az új szolgáltatás egyedüálló "zöld" tulajdonság, amely egyszerű és cseppmentes töltést biztosít, továbbá csomagolásmentes pontként is funkcionál, amely az automata leglényegesebb tulajdonsága, létesítésének legfőbb célja. 

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek