Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-09-08 | Már nemcsak benzint és gázolajat tankolhatsz kutakon

A győri Dunacenter közelében működő elefántos automata töltőállomáson láthatunk egy berendezést, ahol szélvédőmosót tudunk tankolni járművünk tartályába és kártyával is fizethetünk a beépített terminálon keresztül. 

A kezdeményezést a kút üzemeltetője a Győri Szeszgyárral együttműködésben valósította meg, az automatát és az ablakmosó folyadékot is a Győri Szeszgyár gyártja. Figyelve az időjárási körülményekre, szeptember második felétől már fagyálló szélvédő folyadék tankolható az automatából, jövő tavasszal pedig visszaállnak a fagyálló mentes, bogároldó hatású folyadékra. A jelenlegi folyadék ára (nyári) 150 Ft/liter, ami nem elrugaszkodott ár, hiszen nagyságrendileg 500-700 forint között lehet vásárolni nagyobb bevásárlóközpontokban 5 liternyi nyári szélvédőmosó folyadékot. 

Jelenleg még csak a győri kúton található ilyen automata, de a pozitív visszajelzéseknek és a fogyasztási adatoknak köszönhetően, a YouFill szélvédőmosó folyadék automaták országos kiterjesztésű telepítése tervben van. Az új szolgáltatás egyedüálló "zöld" tulajdonság, amely egyszerű és cseppmentes töltést biztosít, továbbá csomagolásmentes pontként is funkcionál, amely az automata leglényegesebb tulajdonsága, létesítésének legfőbb célja.