Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2020-08-21 | Szépen csendben visszanyitott 9 Shell benzinkút

 A koronavírus okozta forgalomkiesésre hivatkozva a Shell 15 töltőállomás bezárásról döntött idén áprilisban. Erről ebben a cikkünkben olvashattok.  http://blog.holtankoljak.hu/ezek-shell-kutak-zarnak-ideiglenesen/

Emellett sorra jöttek a hírek, hogy a Shell mellett a MOL is bezár 25 töltőállomást május végéig, amiből aztán nem lett semmi. Persze sok kúton változtak a nyitva tartások, ami legtöbbször rövidített nyitva tartást jelentett. Nyilván a kutak hiányát nem igazán érzékeltük, hiszen a tavaszi hónapok a kijárási korlátozásokról szóltak.

Annak ellenére, hogy a nyitás megtörtént, a töltőállomások továbbra is azt a visszajelzést adják, hogy a forgalmuk 30%-a nem jött vissza. A hétről hétre bejelentett áremelkedések talán hozzásegítik a kutakat ahhoz, hogy a tavaszi veszteségeket egy kicsit pótolják, de azt látni lehet, hogy a 2020-as év egy nagyon gyenge év lesz.

A Shell minden nagyobb média felhajtás nélkül a korábban bezárt kutakból 9-et visszanyitott, tovább kattintással megnézheted, hogy melyek: 

Pápa, Celli út 92.
Szombathely, Zanati út 70.
2890 Tata, Ring u. 1. (M1 autópálya lehajtó)
Budapest – VI., Dózsa György út 120.
Nyíregyháza, Pazonyi út 36.
Szeged, Bajai út 2-4.
Kecskemét, Talfája 1.
Ózd, Brassói út 3.
Kazincbarcika, Attila u. 10/b.

A maradék 6 Shell kút továbbra is zárva tart: 

Székesfehérvár, Balatoni út
1239 Budapest – XXIII., Haraszti út 38./b
Budapest – XI., Hetényi utca 3.
Budapest – VIII., Kálvária tér
Budapest – XIII., Népfürdő u. 14.
3300 Eger, Rákóczi út 95.