Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2023-06-19 | Gazdag olaj- és gázmezőket talált az OMV Petrom

Az OMV Petrom tavaly 43,49 millió hordó-olajegyenértékű kőolajat és földgázt termelt ki, a korábban számon tartott készletek mennyisége pedig 380,15 millió hordó-olajegyenérték volt. – írja a maszol.ro.

A legnagyobb olajkészletet Olténiában, Verguleasa közelében találták, itt hamarosan már meg is kezdődhet a készletek kitermelése.

A második Târgoviște térségében találták, a harmadikat pedig Târgu Jiu térségében végezték.

„Románia több mint 150 éve folytat kőolaj- és földgáz-kitermelést, s ilyen körülmények között az új lelőhelyek azonosítása számottevő erőfeszítést feltételez. Az új felfedezések hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkentsük a kitermelés csökkenésének mértékét” – nyilatkozta Cristian Hubati, az OMV Petrom igazgatótanácsának kutatásért és kitermelését felelős tagja.

A romániai olaj- és gázkitermelés, a kimerülőben levő készletek miatt évek óta csökken. A földgáz esetében fordulópontot a nyíltvízi kitermelés megkezdése jelenthet, amire leghamarabb 2026-ban kerülhet sor. - derül ki a maszol.ro cikkéből.