Szerintünk itt vagy most: Csorvás.
Ha mégsem, úgy válassz a település listából.

Hol tankoljak?

A töltőállomások és a holtankoljak.hu közösség által jelzett kutak listája, ahol pillanatnyilag nem elérhető az üzemanyag szolgáltatás! | Regisztrált tagként Te is közölhetsz az oldallal információt a közeledben lévő üzemanyag töltési lehetőségekről.

Regisztráció

Minden ami üzemanyag vagy töltőállomás

Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk, elektromos töltőhelyek.


2022-03-15 | Szlovéniában is befagyasztották az üzemanyagárakat

Az eurosuper 95 árát 1,503 euróban, az eurodízelét 1,541 euróban határozta meg a tárca. A mai 370 forintos középárfolyammal számolva a benzin ára 556 forint, a gázolaj ára pedig 570 forint literenként. 
    Pocivalsek elmondta: a következő egy hónapban a kormány figyelemmel kíséri a beszerzési árak alakulását és szükség esetén újra reagál. Nem csak a fogyasztókat kell megvédeni, a kőolajkereskedőket is - húzta alá.
    Horvátországban keddtől ismét növekednek az üzemanyagárak. Zágráb az elmúlt időszakban többször is maximalizálta a kőolajtermékek árát. Utoljára a múlt héten járt le a rendelet. A kormány ekkor nem fagyasztotta be ismét a kiskereskedelmi árakat, helyette 0,7 százalékban rögzítette a kereskedői árrést és ideiglenesen 0,4 százalékról 0,2 százalékra csökkentette a benzin és a gázolaj jövedékiadó-mértékét.
    Horvátországban a bejelentések szerint keddtől az eurosuper 95 ára 13,79 kunába, a dízelé 14,13 kunába kerül literenként. Ez a jelenlegi 50 forintos kuna árfolyammal számolva 690 forintot jelent a benzin esetében, a gázolaj ára pedig 707 forint literenként. 

Forrás: MTI