MINDEN AMI ÜZEMANYAG VAGY
TÖLTŐÁLLOMÁS
Aktuális üzemanyagár információk, előrejelzések, benzinkutakkal kapcsolatos információk
elektromos töltőhelyek.
Minimum - Ft/l
606.0
Átlag - Ft/l
648.9 Átlagár alatt hol?
Maximum - Ft/l
736.9
Minimum - Ft/l
617.9
Átlag - Ft/l
648.7 Átlagár alatt hol?
Maximum - Ft/l
728.9
Minimum - Ft/l
639.0
Átlag - Ft/l
700.1 Átlagár alatt hol?
Maximum - Ft/l
756.9
Üzemanyagár-változás
2024.04.19-től
2024-04-17

Jelentősen, bár eltérő módon változnak a hét második felében a hazai üzemanyagárak. A benzin esetében bruttó 7 forinttal emelkedik a literenkénti nagykereskedelmi ár, míg a gázolaj esetében csökkenő árakra számíthatunk a bruttó 6 forintos nagykereskedelmi árcsökkenést követően. Az átlagárakat tekintve az alábbiakra számíthatunk péntektől: 

95-ös benzin: 650 Ft/liter

Gázolaj: 647 Ft/liter 

Szolgáltatásaink

Tankoló automata: SENSOMEDIA

Egyre nagyobb igény mutatkozik a tankoló automaták iránt Magyarországon, amely mint extra szolgáltatás jelenhet meg egy töltőállomáson. A nyitvatartási idő racionalizálásával és a dolgozói létszám átalakításával a bérköltségek is csökkenhetnek. A Senso-Media Zrt. képviselőjeként már több mint 160 benzinkútra sikerült eljuttatni az Allpay tankoló automatákat, melyeken keresztül közel 30 Mrd forint értékben történt üzemanyag értékesítés a 2022-es évben.

EKR ügyintézés, HEM értékesítés

A töltőállomásokat érintő, megnövekvő terhek között 2023-ban jelentkezett először az EKR kötelezettség teljesítése, ami komoly kihívást jelentett mindenkinek. Saját energetikussal és hitelesítő céggel segítünk a vállalkozóknak az új területen, mind tanácsadásban, auditban, hitelesítésben, vagy HEM értékesítésben. Megtaláljuk Önnek a legköltséghatékonyabb megoldást az EKR kötelezettség teljesítését tekintve. Ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket.

Elektromos töltő értékesítés

Vannak kutak, amelyek a szolgáltatások bővítésével foglalkoznak 2023-ban, annak érdekében, hogy vevőiket megtartsák, illetve újakat szerezzenek. A fehér kutak esetében többen az elektromos töltők telepítésével igyekeznek kiszolgálni a vevői igényeket, itt a Greenetik Kft.-t képviselve tudunk különböző megoldásokat kínálni az érdeklődőknek. Kompex szolgáltatást nyújtunk a töltő beszerzéstől, kivitelezésig, az engedélyek beszerzésétől az elszámolások lebonyolításáig.

Üzemanyag értékesítés: ORLEN

A PKN Orlen 2022. december 2-án jelent meg a magyar üzemanyag kiskereskedelmi hálózatban. A lengyel cégóriás célja, egy magas minőségi szolgáltatásokat nyújtó benzinkút hálózat létrehozása, melyben a vevői igényeket szeretnék széleskörűen kiszolgálni. Ebben a holtankoljak.hu együttműködik: üzemanyag nagykereskedelmi értékeséssel és hálózat építéssel foglalkozunk, amennyiben benzinkútként érdekli a lehetőség, várjuk megkeresését.

A holtankoljak.hu, Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG-, prémium üzemanyag ár-összehasonlító és töltőállomás kereső oldala.
A holtankoljak.hu 2007 óta működik.

Miért legyél Te is regisztrált tag?

  1. Rögzítheted az általad tapasztalt árakat, melyről azonnal tájékoztatjuk az üzemeltetőt
  2. Értékelheted a kutakat, a szolgáltatásaikat, az üzemanyag minőségét
  3. Írj tapasztalatot, véleményt a kutakról
  4. Összeállíthatod kedvenc töltőállomásaid listáját és belépéskor azonnal látod az aktuális áraikat
  5. Árváltozási hírlevél
Regisztrálok
Felhasználói műveletek